Araba görünümlü ev gibi geniş araç! Geniş aileler bu modele bayılacak!

2 ay önce

Li Auto, son tasarımıyla elektrikli araç piyasasında ön plana çıkan araçlar arasında yer alıyor. Li Auto’nun menzil ve konfor açısından ön plana çıkan yeni modeli Li MEGA görülenleri hayran bıraktı. Geniş araç seveler için ideal bir tercih olan bu yeni model, hem şehir içi hem de şehirlerarası yolculuklarda kullanım kolaylığı sağlıyor.

Li MEGA Elektrikli araç teknolojisinin son harikası

Li Auto, elektrikli araç teknolojisinin son harikası “Li MEGA” modelini tanıttı. Bu yeni modelin teknoloji özellikleri şu şekilde;

Li MEGA modeli kullanıcılara, 714 kilometreye kadar menzil imkanı sunuyor.

102,7 kWh kapasiteli CATL üretimi NMC bataryasıyla sahip yeni model, 15,9 kWh/100 km enerji tüketim verimliliğine sahip.

0,215 Cd sürtünme katsayısı ile Li MEGA, rüzgar direncini en az seviyeye indirerek, enerji verimliliğini yüksek kaliteye çıkarıyor.

Li MEGA, en dikkat çekici özelliği ise hızlı şarj özelliği 520 kW’a varan DC şarj hız kapasitesi ile, 12 dakikada kadar kısa sürede 500 kilometre menzil sunuyor. Buda, uzun yolculuklar için en ideal elektrikli araç olarak dikkatleri çekiyor.

Li MEGA tasarım harikası!

7 kişilik geniş bir iç mekana sahip olan Li MEGA, 16 noktalı masaj yapabilen, ısıtmalı ve soğutmalı koltukları bulunuyor.

Ayrıca 8,8 litrelik buzdolabı ve 21 hoparlörlü bulunan araçta Dolby Atmos ses sistemi premium özelliklerle donatılmış olması kendine hayran bırakan bir diğer özellikleri.

Li Auto’nun son modeli, elektrikli araç piyasasında teknolojisi ve aynı zamanda da konforuyla en gözde araçlar arasında yer alacak gibi görünüyor.

Teknoloji harikası Li MEGA’nın fiyatının 77.600 dolar olarak belirlendiği bilgisine ulaşıldı.

Tasarım ve teknoloji harikası Li Auto’nun yeni modelin için teslimat tarihi 11 Mart’ta başlayacak.

Li MEGA, siparişini Nisan sonuna kadar veren tüketicilere siparişe özel olarak, 20 kW ev tipi DC şarj ünitesi veya 3.000 kWh kadar şarj hediye edileceği bilgisi verildi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın